SUŞEHRİ ESNAFIMIZDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Ak Parti Suşehri ilçe başkanı Rüstem Yüce,Suşehri ilçe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Karakaya ve beraberindeki Esnaflar ile Ak Parti Suşehri Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret ettiler.
İlçe hakkında talep ve dilekler de bulunan esnaflar, ilçede yapılması planlanan yatırımların hangi aşamada olduğu hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Suşehri Belediyesi...nin çalışmalarından memnun olduklarını belirten Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Karakaya, “Suşehri belediye başkanımız sayın Fazlı Yüksel’in ve ekibinin ilçemizde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok memnunuz.İlçemizde hükümetimiz tarafından yapılması planlanan yatırımların hangi aşamada olduğu hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, “ilçe esnafımızın bizleri ziyaret ederek fikirlerini paylaşmaları bizleri fazlası ile ziyade etmiştir. Her zaman esnafımızla görüş alış verişi halindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz.Hükümet yatırımları hakkında esnaf kardeşlerimizle fikirlerimizi konuştuk. İlçemiz, bu önümüzdeki yaz adeta şantiye haline dönecek. Çalışma sezonumuza tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah çalışma sezonu ile, hep birlikte ilçemizi daha güzel yarınlara hazırlayacağız. Bu çalışmalar esnasında esnaf kardeşlerimizin ve vatandaşlarımızın desteklerine her zaman ihtiyacımız olduğunu bilmelerini istiyoruz” dedi.