ÖĞRENCİ MECLİSİMİZİN ZİYARETLERİ

ÖĞRENCİ MECLİSİNDEN, BAŞKAN YÜKSEL’E ZİYARET

Suşehri ilçesinde bulunan okul başkanları, öğrenci meclisi toplantısını belediye meclis salonunda yaptı.

Konu hakkında açıklama yapan Sivas il öğrenci meclis başkanı Nevzat Yüce, Suşehri İlçemiz de bulunan okulların başkanları ile birlikte,ilçemiz belediye meclis toplantı  salonunda toplanarak okullarımızın sorunlarını ve çözüm yollarını görüştük. Burada alacağımız kararlarla ilgili kurumlardan taleplerimizi sunarak, bizlere destek olmalarını isteyeceğiz bu doğrultuda ilk ziyaretimizi belediye başkanımız sayın Fazlı Yüksel’e yaptık ” dedi.

Okul öğrenci başkanlarımızın bu güzel ve nazik ziyaretlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, diyen Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel,“Geleceğimizin teminatı olan genç başkanlarımızın sosyal faaliyet içerisinde bulunmaları, oldukça memnuniyet verici bir durum olduğunu söyledi.

Başkan Yüksel, “Eğitim konusunda elimizden geldiğince ilçemizde bulunan okullarımıza yardımcı olmaktayız ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin taleplerini karşılamak bizler için bir görevdir. Bizlerin sizlerden tek bir isteği varsa oda çalışıp ilçemize, memleketimize faydalı işler yapan birer nesil olmanızdır. “Okumak soylu bir eylemdir” diyor bir büyüğümüz ilçemizdeki eğitim ve öğretim seviyesini en üst düzeylere çıkarmak için hep birlikte gayret göstereceğiz” dedi.

Hürriyet ilk öğretim okulu başkanı Zehra Nur Yüzüak  ise okulu ile alakalı taleplerini belediye başkanı Fazlı Yüksel’e liste halinde sundu.