ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ HAFTASINI DOLU DOLU YAŞADIK

ŞEHİTLEİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ.

Çanakkale Zaferi  kutlamaları çerçevesinde ilçemiz bugün dopdolu bir gün yaşadı.Hükümet Konağı önünde ki programın ardından, İlçemiz çok programlı Lisemizde düzenlenen programla gönüllerimiz o günleri tekrar yaşadı.

Okunan şiirler, oynanan tiyatro gösterisi, söylenen Çanakkale türküleri...

Yine Belediyemiz tarafından organize edilen Mehmet Akif Erso'yun İdealindeki Gençlik adlı Kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere Belediyemiz tarafından hediyelerinin verilmesi ile devam eden coşku ve heyecan ile bizlere bu güzel anları yaşatan herkese teşekkür ediyoruz.Ecdadımızı Rahmet,minnet ve şükranla anıyoruz.Onlardan bize kalan emanete onlar gibi, canımız pahasına sahip çıkıyoruz.

Bir destandır Çanakkale..

Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere Vatanımızın müdeafasında şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizden Allah razı olsun.