ÇİFTÇİLERİMİZİN YADINDAYIZ.

BELEDİYE BAŞKANI FAZLI YÜKSEL,
ÇİFTÇİLERİMİZİN YADINDAYIZ.

Suşehri belediyesi tarım arazileri için yapılan sulama kanallarının yanı sıra 22 adet menfez yaptı.
Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçemizde uzun zamandır çiftçilerimizin yaşadıkları sıkıntılara son vermek adına hızlı bir şekilde başlattığımız arazi sulama kanalları yapım, bakım, onarım ve menfezleri tamamlandı. Şu ana kadar Kemalpaşa, Yalnızbağlar, Taşköprü ve Karşıyaka mahallelerimizde 2...2 adet menfez, 5 kilometre kapalı, yaklaşık 7 kilo metre açık olmak üzere toplamda 12 kilo metrelik çalışmamız bitti. İhtiyaç duyulan yerlerde de çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Bölgenin tarım arazisi olduğunu belirten Başkan Yüksel, "Çiftçilerimiz arazilerini sulama kanallarının toprak hark olduğundan sulama suyunu arazilerine indiremediklerinden dolayı arazilerini boş bırakmak zorunda kaldıkları söylüyorlardı bizlerde belediye olarak ekibimizle birlikte çiftçilerimizin uzun zamandır kanayan yaralarına parmak bastık ve çiftçilerimizin en büyün sorununu çözmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

YAPMAK BİZE
KORUMAK HEPİMİZE..