GRESUN ORMAN BÖLGE MÜDÜRNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Giresun Orman Bölge Müdüründen Suşehri Belediye Başkanına Ziyaret

Giresun Orman Bölge Müdürü Celal Pir ve beraberindekiler Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Giresun Orman Bölge Müdürü Celal Pir, “Ağaçlandırma sezonunun başlamasıyla birlikte Suşehri ve bölgesinde yapılacak olan ağaçlandırma çalışmalarının tespitlerini yaptık. Yine Suşehri ilçesinde ağaçlandırma şefliği kuruluş çalışmalarını yerinde incelemek ve ilçede bulunan Suşehri orman işletme şefliği binasının fiziki yapısının iyileştirilmesi ile ilgili çalışmaların olduğunu söyledi.

Mesire alanları ile ilgili de Suşehri belediye başkanı Fazlı Yüksel ile bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Orman Bölge Müdürü Celal Pir, Bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, “Giresun orman bölge müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Koyulhisar Orman işletme Müdürlüğümüz ve Suşehri orman şefliği ile sürekli istişare halindeyiz. Orman müdürlüğümüz İlçemizde ve bölgemizde taktire şayan işler yaptı. Bu çalışmalardan dolayı kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.