GENÇLERİMİZDEN ZİYARET

Geleceğimizin temeli kıymetli genç kardeşlerimizin ziyareti ile oldukça memnun olduk.İlçemiz Sağlık Yüksek Okulunda eğitim gören öğrenci kardeşlerimiz Belediye Başkanımız Fazlı Yüksel beyi makamında ziyaret ederek istekelrini,önerilerini ilettiler.Gerek belediye,gerek başkanlık olarak ,gerekse şahsım olarak eğitimin emrindeyiz.
Kars'dan,Edirne'den,Hatay'dan,Samsun'dan,Erzincan'dan,Kilis'den,Bayburt'tan Güzel Ülkemizin Her bir Güzel Beldesinden İlçemizde okumak üzere gelen kar...deşlerimize sahip çıkmak, misavirperverliğimizi göstermek boynumuzun borcudur.Genç kardeşlerimiz bizim gönül elçilerimizdir.Yarınlarda, buralarda aldıkları eğitimi yine belki buralarda belki başka diyarlarda insanlığa hizmet olarak döndüreceklerdir.Onlar bize emanettirler.Bizlere düşen emanete gereği gibi sahip çıkmaktır.Sıkıntılı anlarında yanlarında olmalıyız.Dertlerine çareler aramalıyız,yol göstermeli,arkadaş olmalıyız.Bu güzel günde ziyaret ederek bizleri sevindiren genç kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.
Okumak onlara
Yardımcı olmak bizlere..