2.SİVASLI BÜROKRATLAR BULUŞMASINA KATILDIK..

Sancaktepe Belediye Başkanı aynı zamanda Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem beyin ev sahipliğinde Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkında gerçekleştirilen Sivaslı Bürokratlar buluşmasının ikincisine katıldık.Oldukça samimi bir havada geçen buluşmada Milli Savunma Bakanımız sayın İsmet Yılmaz'da katılarak bizleri onurlandırdı.Eski miletvekillerimiz, müsteşarlarımız, daire başkanlarımız,yargı mensubu arkadaşlarımız,genel müdürlük makam...larındaki bir çok arkadaşımızla bir araya gelme imkanı bulduk.Dost eskimez derler..Dostlarımızla kucaklaşma şansı bulduk,hasret giderdik, hoşsohbet ettik..

Belediye başkanı olarak İlçemiz Suşehri'nin bulunması ayrıca önem arz ediyordu.Hemen hemen her bakanlıkta bir kaç arkadaşımızın olması bizleri oldukça sevindirmiştir. 3 gün süren bu buluşmada Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki Sivaslılar ve Sivas masaya yatırıldı ve açık açık sorunları ve yapılacaklar konuşuldu.Hep diyoruz ya Suşehri Baharı yaşayacak.3 gün süren toplantılarda ilçemizi uzun uzun konuştuk.Dünü,bu günü, yarınını ele aldık.Neler yapılmalı,nasıl olmalı,hareket tarzı ve sonuçlar hakkında gerekli görüşmelerimizi sağladık.Bir çok konuda önemli aşamalar kat ettik. Kaybettiklerimizi, umud ediyoruz ki değerli büyüklerimizin de desteği ile kısa zamanda geri alacağız.
Dallar Meyveye Durdu..

İlçemiz ve bölgemizin kalkınması için bizler gecemizi gündüzümüze kattık çalışıyoruz.Sizlerden dua istiyoruz.
Başka Suşehri yok.
El birliği ile, Birlikte Başaracağız...