AK BELEDİYECİLİK FARKI

Suşehri ilçesine bağlı kışlalar mahallesi Ak belediye sayesinde 40 yıllık içme suyu özlemine son verdi.

Mahalleye 5 kilometre uzaklıkta bulunan kösedağdan boru hattı döşenerek içme suyu getirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri belediye Başkanı Fazlı Yüksel, “Seçimler için değil nesiller için çalışacağız anlayışından hareketle insanımıza hizmet noktasında seçimler öncesi verdiğimiz sözleri yerine getirme çalışmalarımız devam ederken, Yıllardır mahalle çeşmesini kullanarak evlerindeki günlük ihtiyaçlarını karşılayan kışla mahallesi sakinlerine bu can alıcı isteklerini yerine getirmek için gerekli talimatları ekiplerimize verdik. Belediye ekiplerimiz kısa zamanda malzeme tedarikleri giderilerek içme suyu hattını 5 kilometre uzaklıkta bulunan kösedağ’dan temin ederek kışla mahallemiz deposuna girişi sağlanmıştır. güzargah üzerinde gerekli tertibatlar alınmış olup her hangi bir sıkıntıya mahal vermemesi için çalışmaların bu yönde tamamlandığını söyledi.

Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile çalışmaların ilçede devam edeceğini belirten başkan Yüksel, “Elimizdeki belediye imkanları ile gerek ilçemizde gerekse köylerimizde kullanmak için vatandaşlarımızın emrindeyiz. Vatandaşlarımızdan tek bir isteğimiz var, çalışmalarımız esnasında bizlere destek olmalarıdır. Söz verdiğimiz gibi hizmetlerimizi birer birer yerine getiriyoruz. Şu anda belediye ekiplerimizle birlikte ilçemiz için 4 koldan çalışmalarımız devam ediyor” dedi.