AŞURE İKRAMI

Suşehri Belediyesi'nden Aşure İkramı

Suşehri Belediyemizce muharrem ayı dolayısıyla 2 bin kişiye aşure ikram edildi.

Belediyemizce muharrem ayı dolayısıyla 2 bin kişiye aşure ikram edildi.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Cuma Namazına müteakiben Muhsin Yazıcıoğlu Aile Çay Bahçesi'nde oluşturulan stantlarda vatandaşlara aşure dağıttı.

Yüksel,  aşurenin dayanışma, kaynaşma ve hoşgörünün sembolü olduğunu belirterek, "Aşure yemeği çeşitlilik ve farklı nimetlerin bir araya getirilmesi, farklılıkların nasıl bir zenginlik olduğunun ispatıdır. Muharrem ayının ve aşure gününün barış ve kardeşlik içerisinde olmasını diliyorum. Muharrem ayı Müslüman'lar açısından çok önemli bir aydır. Tüm İslam aleminin muharrem ayının memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Programa İlçe Kaymakamı Kadir Perçi İl Genel meclis üyeleri  Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.