Yeni Mahalle Yenileniyor

İlçemiz Yeni Mahalle yenileniyor.

Belediye Başkanımız Fazlı Yüksel Yeni Mahallede yapılan yol çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

''Alt yapı çalışmalarının sonuçlanması ile birlikte tahrip olan mahalle yollarımızın yapımına başladık.Çalışmalar kapsamında, Köroğlu, Sezai Karakoç, Ziya Gökalp, Karacaoğlan sokaklarda başlattığımız parke yol yapımlarını tamamlayarak çok kısa bir zaman sonra, Yeni Mahallemiz yenilenmiş yolları ve çevresi ile hizmete sunulacaktır.''Birlikte Başaracağız '' diyerek çıktığımız hizmet yolunda çalışmalar esnasında bizlere ve ekiplerimize verdikleri desteklerden dolayı mahalle sakinlerimize teşekkür ederiz.Şu bilinmelidirki hiç bir başarı tek başına elde edilmez.Sizlere verdiğimiz sözlerin arkasındayız.Hizmet yolunda birlikteliğimizi korumalıyız.İlçemize yapılan her çalışma İlçemizin kazanımıdır.Sizlerinde desteği ile ilçemiz kazanımlarına devam edeceğiz.