BASIN AYNAMIZDIR.

BELEDİYE BAŞKANI FAZLI YÜKSEL'DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Çağımızın en zorlu mesleklerinden birisi olan gazetecilik, insanlara hızlı ve sağlıklı haber verme bilincini bünyesinde barındırmaktadır. Gazetecilik mesleği, toplumsal bilinci arttırmak ve güçlendirmek, kamu yararına her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulmasını açısından önemli bir yere sahiptir.
Kamuoyunu, basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, yaşamın vazgeçilmez unsurları arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde,ülkemizde ve dünyanın her bir tarafında, faaliyet gösteren yerel gazete, İnternet medyası ve ulusal ajans temsilcilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.

Fazlı YÜKSEL
Suşehri Belediye Başkanı